Bee in Media | Vier de Dag van de Ondernemer 2022

Bee in Media is een media- en reclamebureau dat zich richt op het verbeteren van de online en offline identiteit van bedrijven van klein tot groot. Laat u verrassen door onze creativiteit.

Info:
Bee in Media
  /  Blog   /  Een ‘dank je wel’ in het kader van de Dag van de Ondernemer

Een ‘dank je wel’ in het kader van de Dag van de Ondernemer

Nederland telt ruim 1,5 miljoen ondernemers die met hun bedrijf van enorme waarde zijn voor ons land. Met de organisatie van de Dag van de Ondernemer afgelopen vrijdag 19 november zette MKB-Nederland – initiatiefnemer van deze dag – alle ondernemers in het zonnetje. Omdat ze aldus de landelijke belangenvereniging voor het midden- en kleinbedrijf respect verdienen voor hun bijdrage aan het creëren van groei, banen en welvaart in onze leefomgeving.

Als eigenaar van Bee in Media ben ook ik blij met een dag waarop het belang van ondernemers onderstreept wordt. Als een moment waarop hun durf en het doorzettingsvermogen gewaardeerd en gevierd wordt.

Hoewel deze dag zeker ook voor mij als ondernemer een opsteker is, zijn het wat mij betreft vooral de partner-ondernemers waarmee we samenwerken die een opsteker verdienen. De klanten die met regelmaat een beroep op ons doen als mediadienstverlener, maar ook alle ondernemers die onmisbare hulpbronnen vormen bij het laten groeien en bloeien van Bee in Media.

Daarom, voor alle partners in business die zich aangesproken voelen: enorm bedankt voor je inzet!

× Hoe kan ik je helpen?