Een 'dank je wel' in het kader van de Dag van de Ondernemer - Bee in Media

Bee in Media is een media- en reclamebureau dat zich richt op het verbeteren van de online en offline identiteit van bedrijven van klein tot groot. Laat u verrassen door onze creativiteit.

Info:
Bee in Media
  /  Blog   /  Vandaag is het de Dag van de Eigen Zaak: tijd voor een opsteker met een gouden randje!

Vandaag is het de Dag van de Eigen Zaak: tijd voor een opsteker met een gouden randje!

Vandaag is het de Dag van de Eigen Zaak: tijd voor een opsteker met een gouden randje!

Haast elke dag staan we tegenwoordig stil bij een bijzondere gebeurtenis, iemand die we willen gedenken of een feestdag waarmee we een persoon of doelgroep in het zonnetje willen zetten. We kennen allemaal Moederdag, Wereld Dierendag of Valentijnsdag. Zaterdag 9 oktober, vandaag dus, staat in het teken van het extra schouderklopje voor ondernemers. Dat verdienen ze, niet alleen omdat ze het kloppende hart vormen van het midden- en kleinbedrijf, maar ook omdat een eigen zaak hebben heel wat verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Net als voor mij dus – eigenaar en spil van Bee in Media.

Als ondernemer zit je voortdurend achter de knoppen. Niet alleen om ervoor te zorgen dat je klanten tevreden zijn maar ook om je organisatie in topconditie te houden. Te blijven leren van de praktijk van alledag om te kunnen blijven groeien in wat we willen zijn. Uiteraard kunnen we dat alleen met medewerkers die elke dag opnieuw gemotiveerd en enthousiast doen waar ze goed in zijn, of het nu gaat om het maken van mooie producten of het managen van een gedegen financiële bedrijfsvoering. Ik, net als zoveel andere ondernemers, staan hun mannetje in alles wat we doen.

Dat een eigen zaak voeren in veel opzichten topsport is, ervaar ik dagelijks. Gelukkig ben ik een teamsporter. Ik zie mezelf als de aanvoerder van een team dat samen de schouders zet onder het succes van onze zaak. Bij alles wat we doen, dragen we bij aan wat Bee in Media wil zijn: een mediabedrijf dat uitblinkt in creativiteit, dienstbaarheid en spraakmakende producten. Mooie woorden die wat mij betreft model staan voor alle eigenaren van een eigen zaak die de teamspirit er in houden. Een dik verdiend schouderklopje dus, namens Bee in Media voor álle ondernemers!

× Hoe kan ik je helpen?