Laad je creatieve brein op tijdens je vakantie - Bee in Media

Bee in Media is een media- en reclamebureau dat zich richt op het verbeteren van de online en offline identiteit van bedrijven van klein tot groot. Laat u verrassen door onze creativiteit.

Info:
Bee in Media
  /  Blog   /  Vakantie: dé tijd om je creatieve brein op te laden!
Blog

Vakantie: dé tijd om je creatieve brein op te laden!

Zo doe ik dat: door te dansen, wandelen, fietsen en zwemmen. Wist je trouwens dat bewegen je stressniveau verlaagt? Geef mij nog maar een extra rondje salsa in mijn vakantie. Bewegen geeft een impuls aan je creatieve vermogens en ook je energie neemt toe.  In een strandstoel hangen werkt voor mij dus niet. Lange strandwandelingen, dansen, zwemmen en af en toe een lekker drankje maakt mijn vakantie compleet en geeft me weer de kracht om voor de volle 100 procent aan de slag te gaan! Heb jij nog leuke tips om het creatieve brein te voeden? Laat het ons weten!

Marijke Schepers

marijke@beeinmedia.nl

× Hoe kan ik je helpen?