Betrokkenheid bij Bee in Media - Onze aanpak voor succesvolle projecten

Bee in Media is een media- en reclamebureau dat zich richt op het verbeteren van de online en offline identiteit van bedrijven van klein tot groot. Laat u verrassen door onze creativiteit.

Info:
Bee in Media
  /  Blog   /  Met betrokkenheid en kennis van zaken maak je pas écht het verschil

Met betrokkenheid en kennis van zaken maak je pas écht het verschil

SLIM accountants staat te boek als een bedrijf dat relaties aangaat vanuit een diepgaande en duurzame betrokkenheid. Als specialist in accountancy, salaris- en personeelsadministratie, administratieve dienstverlening, financiële planning en adviezen en fiscale dienstverlening is dat wat mij betreft ook de enige manier om optimaal meerwaarde te kunnen genereren voor klanten. Het is de match en het wederzijdse vertrouwen waarmee je écht het verschil kunt maken. Uiteraard in combinatie met alle kennis en ervaring die je meebrengt.

Een van de partners die wat mij betreft als schoolvoorbeeld voor deze succesbenadering zou kunnen dienen, is Bee-in-Media in Landgraaf. Met dit jonge mediabedrijf, gevestigd in het Sjpaans Kentje in Landgraaf (Nieuwenhagen), hebben we sinds de oprichting in 2018 een hechte band opgebouwd.

Sinds die start verzorgen we de financiële bedrijfsvoering, de loonadministratie en de jaarlijkse financiële rapportage voor Bee in Media. Het  vertrouwen en de betrokkenheid waarmee we samen de basis voor de continuïteit en gezonde koers van dit bedrijf konden leggen, tekende zich al meteen na de oprichting af.

Als we nu na bijna vier jaar de balans opmaken, blikken we terug op een even fijne als succesvolle samenwerking. Eentje die zich vertaalt in een solide financiële basis waarin groei, continuïteit, teamwork en duurzame relaties hand in hand gaan.

Door bedrijfsdoelstellingen grondig te onderbouwen, financiële processen  te stroomlijnen en de rapportage van de financiële targets te optimaliseren draagt Slim Accountants op alle bedrijfseconomische niveaus bij aan het succes van de onderneming. Onze persoonlijke aandacht, onze slimme adviezen en ons oog voor detail zorgen ervoor dat dit succes bestendigd wordt. Zo zijn we niet alleen maatgevend maar ook spraakmakend. Niet alleen voor Bee in Media, maar voor ál onze klanten. Het is dát verschil waar iedereen wel bij vaart, en waar wij trots op zijn!

 

Jeroen Postma
SLIM Accountants
www.slim.accountants

× Hoe kan ik je helpen?