Website voor CLB: Een Unieke Online Ervaring

Bee in Media is een media- en reclamebureau dat zich richt op het verbeteren van de online en offline identiteit van bedrijven van klein tot groot. Laat u verrassen door onze creativiteit.

Info:
My Portfolio
  /    /    /    /  Centrum voor Leerbegeleiding

Centrum voor Leerbegeleiding

Websiteontwerp en -realisatie voor Het Centrum voor Leerbegeleiding (CLB)

Vol enthousiasme mocht Bee in Media samenwerken met Het Centrum voor Leerbegeleiding CLB (België) om een unieke en professionele website te ontwerpen en te realiseren die perfect aansluit bij hun behoeften en doelstellingen. CLB in Belgisch-Limburg helpt en begeleidt leerlingen en hun ouders bij het maken van de geschikte keuzes bij de overstap naar het secundair onderwijs.

Samenwerking en Inzicht

Bij Beein Media geloven we in de kracht van samenwerking. We hebben nauw samengewerkt met het CLB-team om hun visie en waarden te begrijpen. Door uitgebreide discussies hebben we een diepgaand inzicht gekregen in hun doelgroep, gewenste functionaliteiten en designvoorkeuren.

Op maat gemaakt Ontwerp

Op basis van de verkregen inzichten zijn we aan de slag gegaan om een op maat gemaakt ontwerp te creëren dat de merkidentiteit van CLB weerspiegelt. We hebben gebruik gemaakt van een eigentijds kleurenpalet en aantrekkelijke typografie om een professionele uitstraling te creëren die past bij de reputatie van het CLB.

Responsief en Toekomstbestendig

Onze technische experts hebben gezorgd voor een responsief ontwerp, waardoor de website op alle apparaten en schermformaten perfect wordt weergegeven. Of bezoekers nu de website bezoeken via hun desktop, tablet of smartphone, ze kunnen rekenen op een optimale gebruikservaring.

Trots op het Resultaat

Beein Media is er trots op dat we Het Centrum voor Leerbegeleiding hebben kunnen ondersteunen bij het realiseren van hun online doelstellingen. Ons toegewijde team blijft altijd streven naar excellente resultaten en we zijn verheugd om met elk nieuw project onze klanten te verrassen en tevreden te stellen.

Als u meer wilt weten over dit project of als u geïnteresseerd bent in onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw volgende design- en brandinguitdaging.

Nieuwsgierig geworden naar de website van CLB? Bekijk hem hier.

× Hoe kan ik je helpen?