Mediahuis - Bee in Media

Bee in Media is een media- en reclamebureau dat zich richt op het verbeteren van de online en offline identiteit van bedrijven van klein tot groot. Laat u verrassen door onze creativiteit.

Info:
My Portfolio

Mediahuis

Mediahuis is onder meer uitgever van de nederlandse kranten De Limburger, NRC Handelsblad, De Telegraaf, Metro en de dagbladen van Holland Media Combinatie, alsmede van de Vlaamse kranten De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen, De Gentenaar, Het Belang van Limburg en Metro. Mediahuis bezit ook dagblad titels in Duitsland, Luxemburg en Ierland.

Voor Mediahuis Limburg en België vormen we een belangrijke schakel in het productieproces. Zo verrichten we werkzaamheden die variëren van het maken van advertenties en online banners tot pagina-indelingen voor diverse titels. Bovendien vervaardigen we redactionele themapagina’s en doen we de opmaak van special-uitgaven, diverse commerciële bijlagen en marketing uitingen.

Als vaste partner verzorgen wij voor Mediahuis België de opmaak en planning van de advertenties en de familieberichten. Dit doen we voor de vier dagbladen en hun bijlagen: Het Belang van Limburg, De Gazet van Antwerpen, Het Nieuwsblad en De Standaard.
Datzelfde doen we ook voor de zaterdagbijlagen de Markt (van Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg) en de Check! (van Het Nieuwsblad en De Standaard).

Voor Mediahuis Limburg maken we ons dagelijks met een breed pakket aan werkzaamheden verdienstelijk. Zo verzorgen wij de advertentie- en advertentiepaginaopmaak, alsmede de eindcontrole en planning hiervan voor de VIA-weekbladen en het dagblad De Limburger en haar bijlagen.

Bij alle advertentietrajecten van deze bladen nemen wij behalve de realisatie tevens het materiaalbeheer en het proeventraject voor onze rekening. Dit biedt klanten van Mediahuis de mogelijkheid hun wensen direct aan de maker van hun advertenties door te geven, ad hoc aanpassingen te laten doen of advies te krijgen over de teksten en opmaak.

Category:
× Hoe kan ik je helpen?