Laat een Professionele Huisstijl Ontwerpen.

Bee in Media is een media- en reclamebureau dat zich richt op het verbeteren van de online en offline identiteit van bedrijven van klein tot groot. Laat u verrassen door onze creativiteit.

Info:
My Portfolio
  /    /  Een volledige huisstijl voor Ginkgo

Een volledige huisstijl voor Ginkgo

Ginkgo is een stichting in Parkstad die kanker gerelateerde instellingen en activiteiten ondersteunt in onze regio, ontstaan uit de voormalige “KWF Samenloop voor Hoop Landgraaf”.

 

De naam Ginkgo is overgenomen van de Japanse notenboom Ginkgo Biloba. De boom wordt beschouwd als symbool van hoop. In de bladeren van de boom zitten karakteristieke nerven die het levenspad benadrukken.

 

Vanuit hier is de huisstijl ontwikkeld. De nerven zijn de richtlijnen van de huisstijl in combinatie met de kleuren groen en paars. Groen heeft krachtige helende betekenissen zoals balans, harmonie en groei. Paars staat voor kalmerend en stimulerend. Deze kleuren samen zorgen voor het geheel waar Ginkgo als organisatie voor staat.

 

Na het ontwikkelen van het logo en de huisstijl is de huisstijl doorgevoerd in alle Ginkgo uitingen zoals de website waar bezoekers alle informatie over Ginkgo en het evenement Walk to Survieve kunnen vinden, posters, advertenties, social mediakanalen zoals Facebook en Instagram en nog veel meer!

Category:
× Hoe kan ik je helpen?