Marketing - Creatief Marketing Bureau Limburg

Bee in Media is een media- en reclamebureau dat zich richt op het verbeteren van de online en offline identiteit van bedrijven van klein tot groot. Laat u verrassen door onze creativiteit.

Info:
Marketing
  /  Marketing

Marketing

U heeft een verhaal en een merkidentiteit gecreëerd. Nu moet het nog verkocht worden en bekendheid genereren. Binnen marketing valt het promoten van uw product of dienst en dus om conversies te behalen. Er zijn vele verschillende tips en tricks waarbij Bee in Media kan helpen. Of het nu gaat om contentmarketing, emailmarketing of zoekmachine marketing. Dankzij onze brede kennis helpen wij u graag verder. Dit doen we ten eerste doormiddel van een marketingplan op te stelling. Hierin doen wij onderzoek naar belangrijke aspecten betreft de positionering van uw bedrijf. Waar staat u nu en wat wilt u bereiken?

Content Marketing

Social Media

Als u een start wilt maken met social media marketing of een professionelere koers wilt varen, is uitbesteden aan een bedrijf met expertise op dit vlak een slimme keuze. Met onze social media op maat maken we van elk van uw social mediakanalen een marketinginstrument waarmee u voortdurend aandacht trekt. U bepaalt de planning, wij zorgen voor de social mediastrategie en het posten. Het resultaat: meer leads en een hogere zichtbaarheid. Wij halen social media van uw to do-lijst en posten originele en vooral kwalitatieve berichten op uw profielen.

 

Het optimaliseren van uw profielen

Uw bedrijfspagina’s worden tot in de puntjes geoptimaliseerd. Nog geen bedrijfsprofiel? Ook geen probleem, wij zorgen voor het opzetten hiervan, maken het design, vullen de juiste informatie in en doen het onderhoud.

 

Maandelijkse contentkalender

We maken elke maand een nieuwe contentkalender voor de komende maand met boeiende onderwerpen en de juiste timing: want ook het beste moment van de dag om jouw doelgroep te bereiken is erg belangrijk? Of in welke periode welke posts?

marketing

Posts goedkeuren voor plaatsing

Als wij de nieuwe post(s) klaar hebben, ontvangt u van ons een berichtje. U kunt de post dan goedkeuren of laten wijzigen.

 

Wij posten alleen kwalitatieve berichten op jouw social media kanalen

Het bedenken, maken en posten van unieke berichten op jouw social media kunt u aan ons overlaten zodat u 100% kunt focussen op uw core business.

 

Evaluatierapport per periode

Aan het eind van elke periode ontvangt u een samenvatting waarin u de voortgang en alle resultaten kunt bekijken.

 

Privé social media contactpersoon

Er wordt een vaste contactpersoon toegewezen waar u alle foto’s en video’s, content en vragen naar kunt doorsturen.

Bee in Media maakt uw website vindbaar wat lijdt tot meer leads.

SEO

Zichtbaar worden in Google? Dat kan met S.E.O of te wel zoekmachine marketing. Zorg dat potentiële klanten uw website vinden de meest relevante zoekwoorden.

  1. Relevatie

Relevatie is het belangrijkste woord voor zoekmachine marketing. SEO start met het zoeken naar de juiste zoekwoorden. Welke woorden gebruiken potentiële klanten om uw website te gebruiken. Aan de hand van een grondig onderzoek zal Bee in Media de meest relevante zoekwoorden vinden om te gebruiken voor content en landingspages.

  1. Gebruikerservaring

Hoe langer mensen op uw website blijven speelt ook een grote rol voor Google. Hoe beter de site is opgebouwd hoelang mensen blijven op de website. Dit heeft allemaal te maken met het feit of mensen vinden wat ze zoeken. Dit allemaal kan Bee in Media voor u analyseren en blijven optimaliseren. Dit in combinatie Google Analytics.

  1. Site prestatie

Ook de website zelf speelt een grote rol in de ranking van Google. Niet alleen de tekst wat je ziet maar ook in de code zijn belangrijke aspecten die ervoor zorgen dat een website hoog in Google eindigt. Dankzij onze brede kennis en dus van code kan ervoor gezorgd worden dat alles wordt geoptimaliseerd. Denk aan meta teksten, snelheid website, responsive design, en linkbuilding.

SEA

Zoekmachine adverteren

Een Google Ads campagne opstellen? Ook wij kunnen dit als reclamebureau in Limburg. Door de jaren heen zijn Google Ads campagnes steeds belangrijker geworden. Steeds meer bedrijven concurreren via Google voor de eerste plek. Dit kan het verschil maken en meer conversies realiseren. Het fijne van Google Ads is dat er wordt betaald per klik/vertoning en er een maximale budget geïnstalleerd kan worden. 

Hoe wordt SEA opgezet?

Ten eerste gaan we uw advertentie account inrichten. Dit is nog niet het spannendste gedeelte maar wanneer de campagnes worden gecreëerd begint het echte werk. Hier komt veel onderzoek bij kijken. Hoe moet de campagne eruit zien, wat doen concurrenten, welke zoekwoorden en nog veel meer. 

Het leuk is namelijk dat Google niet de gene met de hoogste budget bovenaan zet. Maar de hoogste advertentie score (Quality score) heeft. Dit is positief aangezien het dus niet slechts gaat om geld. Het kan dan zijn dat dankzij anderen aanpassingen de advertentie boven die van jouw concurrent komt. Denk aan bijvoorbeeld een extra landingspages gecreëerd,  extensies toegevoegd, zoekwoorden aanpassen en nog veel meer.

SEA draait daardoor voornamelijk om binnen gehaalde data te blijven optimaliseren. Welke campagne werkt niet en welke wel. Bee in Media blijft hier van op te hoogte en blijft uw campagnes optimaliseren. Wilt u de resultaten zien? Dat kan. Resultaten zullen gerapporteerd worden zodat ook u op de hoogte blijft van wat er gebeurt. 

zoekmachine campagne
zoek campagne
displaycampagne
Display campagne
videocamagpne
Video campagne
Shoppingcampagne
Shopping campagne

BEE In Touch

Neem contact met ons op om samen de volgende stap te zetten.

    × Hoe kan ik je helpen?