Kranten en Magazines Ontwerp en Drukken - Bee in Media

Bee in Media is een media- en reclamebureau dat zich richt op het verbeteren van de online en offline identiteit van bedrijven van klein tot groot. Laat u verrassen door onze creativiteit.

Info:
Kranten en Magazines
  /  Kranten en Magazines

Kranten

Wie op gedrukte wijze grote hoeveelheden informatie wil verspreiden onder veel personen, kiest meestal voor een krantachtig product.

Als u kiest voor het inzetten van een krant, laat u dan niet misleiden door de “goedkope” uitstraling van de papiersoort of het idee dat het de dag na verspreiding oud nieuws is en weggegooid wordt.

Vergeet de kracht van kranten niet!

Er is veel mogelijk in uitvoering van krant(achtigen): van klein tot groot formaat, een extra omslag of een ingevouwen poster voor extra aandacht is ook geen probleem. Ook zijn er diverse papierkwaliteiten en kleuren mogelijk bij krantendruk. Tel daarbij op de mogelijkheid van het aantal pagina’s en de oplage van laag tot hoog. Voor iedere uitgave is een krant te realiseren!

We weten hoe we – samen met u – een thematische krant moeten ontwerpen die uw boodschap eruit laat springen. Een auto- of dealerkrant? Uw complete onroerend goed-aanbod overzichtelijk presenteren? Een speciale uitgave bij een bedrijfsjubileum of opening? We maken het voor u op maat.

Bee in Media regelt het allemaal voor uw krant.

Bee in Media heeft de specialisaties én jarenlange ervaring in huis om uw krant dezelfde crispy look-and-feel te geven als een magazine. Vanwege onze ervaring weten we hoe we vormgeving, beeld, opmaak en kleur zodanig in kunnen zetten dat uw boodschap of informatie op de meest effectieve wijze bij uw doelgroep terecht komt. De verspreiding kunnen we natuurlijk ook voor u uit handen nemen.

Laat ook uw bedrijf online groeien in samenwerking met Bee in Media!

Magazines

Ook voor magazines zijn de mogelijkheden qua papiersoorten en -kwaliteiten groot. Door de meer luxe uitstraling en afwerkingsmogelijkheden is een (thematisch) magazine bij uitstek het medium met een hoge aandachts- en bewaarfunctie.

Briljante foto’s, sprankelende kleuren, aansprekende typografie; wij zorgen ervoor dat uw magazine de uitstraling krijgt die het verdient.

Neem gerust eens contact op voor de mogelijkheden. Onze marketing-, vormgevings- en opmaakspecialisten vertellen u graag wat Bee in Media al gerealiseerd heeft maar vooral wat we voor ú kunnen betekenen.

BEE In Touch

Neem contact met ons op om samen de volgende stap te zetten.