Kranten en Magazines Ontwerp en Drukken - Bee in Media

Bee in Media is een media- en reclamebureau dat zich richt op het verbeteren van de online en offline identiteit van bedrijven van klein tot groot. Laat u verrassen door onze creativiteit.

Info:
Kranten en Magazines
  /  Kranten en Magazines

Online magazines, breed toepasbaar en volledig meetbaar.

Een magazine met buitenlandse reizen en cruises, het financieel jaarverslag van een bedrijf of organisatie, de jaarlijkse schoolgids; onze online magazines zijn zeer breed toepasbaar.

Maar ook als event-magazine, rapport of nieuwsbrief voor gerichte verspreiding is deze tool uitermate geschikt. Qua vormgeving, inhoud en toegankelijkheid spitsen wij het volledig toe op uw doelgroep.

De inhoud van deze zeer toegankelijke publicatietool is uniek (en betaalbaar) qua mogelijkheden. Korte en lange artikelen, agenda’s, beeldgalerijen, fullscreen-video en dat alles in de door u gewenste huisstijl en uitstraling.

Een online magazine is de ideale optie als je wilt meten hoeveel views je product of dienst binnen een periode heeft gehaald, via welk kanaal, welke artikelen wel (of niet) gelezen worden en hoe call-to-actions werken.

Verspreiding is niet afhankelijk van het vinden door de internetbezoeker maar kan gestuurd worden door presentatie via social media, link op een site of via mail.

Neem contact met ons op om eens te brainstormen over uw wensen en de mogelijkheden.

Bekijk hier het online magazine.

Magazines

Ook voor magazines zijn de mogelijkheden qua papiersoorten en -kwaliteiten groot. Door de meer luxe uitstraling en afwerkingsmogelijkheden is een (thematisch) magazine bij uitstek het medium met een hoge aandachts- en bewaarfunctie.

Briljante foto’s, sprankelende kleuren, aansprekende typografie; wij zorgen ervoor dat uw magazine de uitstraling krijgt die het verdient.

Neem gerust eens contact op voor de mogelijkheden. Onze marketing-, vormgevings- en opmaakspecialisten vertellen u graag wat Bee in Media al gerealiseerd heeft maar vooral wat we voor ú kunnen betekenen.

Laat ook uw bedrijf online groeien in samenwerking met Bee in Media!

Kranten

Wie op gedrukte wijze grote hoeveelheden informatie wil verspreiden onder veel personen, kiest meestal voor een krantachtig product.

Als u kiest voor het inzetten van een krant, laat u dan niet misleiden door de “goedkope” uitstraling van de papiersoort of het idee dat het de dag na verspreiding oud nieuws is en weggegooid wordt.

Vergeet de kracht van kranten niet!

Er is veel mogelijk in uitvoering van krant(achtigen): van klein tot groot formaat, een extra omslag of een ingevouwen poster voor extra aandacht is ook geen probleem. Ook zijn er diverse papierkwaliteiten en kleuren mogelijk bij krantendruk. Tel daarbij op de mogelijkheid van het aantal pagina’s en de oplage van laag tot hoog. Voor iedere uitgave is een krant te realiseren!

We weten hoe we – samen met u – een thematische krant moeten ontwerpen die uw boodschap eruit laat springen. Een auto- of dealerkrant? Uw complete onroerend goed-aanbod overzichtelijk presenteren? Een speciale uitgave bij een bedrijfsjubileum of opening? We maken het voor u op maat.

Bee in Media regelt het allemaal voor uw krant.

Bee in Media heeft de specialisaties én jarenlange ervaring in huis om uw krant dezelfde crispy look-and-feel te geven als een magazine. Vanwege onze ervaring weten we hoe we vormgeving, beeld, opmaak en kleur zodanig in kunnen zetten dat uw boodschap of informatie op de meest effectieve wijze bij uw doelgroep terecht komt. De verspreiding kunnen we natuurlijk ook voor u uit handen nemen.

BEE In Touch

Neem contact met ons op om samen de volgende stap te zetten.

    × Hoe kan ik je helpen?