Opvallende banners voor effectieve online advertising | Bee In Media

Bee in Media is een media- en reclamebureau dat zich richt op het verbeteren van de online en offline identiteit van bedrijven van klein tot groot. Laat u verrassen door onze creativiteit.

Info:
Banners
  /  Banners

Online Banners

HTML5 banners zijn geanimeerde banners die een verhaal of boodschap van uw bedrijf verteld. De banners bestaan uit bewegende elementen zoals afbeeldingen en teksten. Dit trekt sneller de aandacht dan een stilstaande advertentie en wordt beter onthouden.

De 3 voordelen van een online HTML5 banners:

1. Meer bereik

Uit onderzoek is gebleken dat een HTML5 banner click-through-rate 3x hoger is dan een statische banner. Oftewel een bewegende HTML5 banner stimuleert mensen om erop te klikken wat kan leiden tot een hogere conversiepercentage.

2. Creativiteit

Een ander voordeel van een HTML5 banner ten opzichte van een statische banner is dat zij meer opvallen en je minder beperkt bent ten opzichte van de vormgeving. Met een HTML5 banner zit je ook niet vast aan een vats format van Google Ads, hierdoor kan je zelf kiezen welke kleuren en lettertypes je gebruikt. Hiermee sluiten je advertenties aan bij je huisstijl.

3. Techniek

Het grote verschil tussen HTML5 banners en GIF’s is de techniek die erachter zit. Dit is ook weer een voordeel van de HTML5 banners, deze worden namelijk ondersteund voor alle apparaten (desktop, Iphone & Android). Dit is van groot belang gezien het feit de toename van mobiel verkeer aanzienlijk is vergroot. Daarnaast zijn HTML5 banners ook SEO-vriendelijk.

Kortom, HTML5 banners zijn zeer geschikt binnen de competitieve advertising wereld voor meer succes te boeken met je campagnes.

× Hoe kan ik je helpen?