Drukwerk op maat | Bee in Media - Creatief bureau

Bee in Media is een media- en reclamebureau dat zich richt op het verbeteren van de online en offline identiteit van bedrijven van klein tot groot. Laat u verrassen door onze creativiteit.

Info:
Drukwerk
  /  Drukwerk

Drukwerk en Print

Drukwerk is niet dood, integendeel, het is bezig aan een behoorlijke opleving.

Druk en print blijven een belangrijke rol spelen in communicatie, ook in combinatie met digitale uitingen. Waarom kiezen voor drukwerk?

Gedrukte uitingen zorgen ervoor dat u ook potentiële klanten bereikt die niet online op zoek gaan. Een combinatie van traditioneel en digitaal is hiervoor dan ook de ideale oplossing. Denk hierbij aan het gebruik van verrijkte content zoals QR-codes in druk.

Je verrast met drukwerk. Zeker als sprake is van persoonlijk, menselijk contact kun je met een gedrukte of geprinte uiting uitstralen dat je het contact erg waardeert. Denk aan een visitekaart, een persoonlijke uitnodiging. Het is toch iets persoonlijker en heeft meer klasse dan een digitale uiting.

Drukwerk is een blijver, het heeft een bewaarfunctie. Het wordt meegenomen en vaak bewaard, tenminste als je de doelgroep op de juiste manier aanspreekt. Door het bewaren van uw flyer, folder of visitekaart wordt de klant weer herinnerd aan uw organisatie of merk. Het is minder vluchtig.

Uit onderzoek is ook gebleken dat gedrukte informatie beter wordt opgenomen. Informatie op papier wordt beter begrepen en blijft langer hangen dan op een scherm, zeker als het langere teksten betreft.

Drukwerk heeft een consistente dus herkenbare uitstraling: bij digitale uitingen is er altijd sprake van informatieverschuiving en kleurverandering. Het soort apparaat dat gebruikt wordt, de helderheid, resolutie en rotatie van een beeldscherm zorgen ervoor dat uw uiting op vele verschillende manieren wordt weergegeven.

Drukwerk is vast, er is één ontwerp dat voor iedereen overal gelijk uitziet.

Drukwerk is tastbaar en kan op verrassende manieren afgewerkt worden. Papier kun je voelen, ruiken en horen. Het prikkelt de zintuigen en je ziet elk detail.

Tegenover de kijk- en leeservaring van een plat, eenzijdig beeldscherm kun je met drukwerk variëren in papiersoort, -dikte, aantal pagina’s en uitvoering. Bijzondere vormen stansen, afwerken met foliedruk of spot-UV lak, reliëfdruk of drukken met geur, er is heel veel mogelijk!

Praat eens met de specialisten en vormgevers van Bee in Media. Wij adviseren, ontwerpen en realiseren iedere vorm van drukwerk en print. Of het een compleet boekwerk of catalogus betreft, een volledige huisstijl van visitekaartje tot roll-upbanner, flyers, menukaarten of een eenmalig spandoek op groot formaat in een oplage van 1.

Wij zorgen ervoor dat uw gedrukte uiting écht opvalt tussen het digitale geweld!

Verspreiding

Wilt u uw bedrijf, producten of diensten onder de aandacht brengen bij een breder publiek? Wij bieden de perfecte oplossing door uw folders lokaal of zelfs landelijk aan huis te verspreiden. Ons toegewijde team zorgt voor een efficiënte en gerichte verspreiding, zodat uw boodschap de juiste doelgroep bereikt.
Of u nu lokale bekendheid wilt vergroten of nationale naamsbekendheid wilt genereren, wij passen onze diensten aan uw specifieke behoeften aan.

Print vanaf nu gedeeltelijk in eigen beheer

Posters, folders, flyers, brochures, briefhoofden en volgvellen, visite-, felicitatie- of feestdagkaarten of misschien een presentatiemap? Wij ontwerpen, realiseren én printen het voor u voor een nog snellere service. Wij beschikken over een professionele fullcolour volumeprinter waardoor wij kleine oplages tot ca. 1000 exemplaren zélf printen tot formaat A3-aflopend, ook tweezijdig.

Neem contact op met de specialisten van Bee in Media voor meer informatie.

Laat ook uw bedrijf online groeien in samenwerking met Bee in Media!

BEE In Touch

Neem contact met ons op om samen de volgende stap te zetten.

    × Hoe kan ik je helpen?