Website laten maken? | Professionele en op Maat | Bee in Media

Bee in Media is een media- en reclamebureau dat zich richt op het verbeteren van de online en offline identiteit van bedrijven van klein tot groot. Laat u verrassen door onze creativiteit.

Info:
Website
  /  Website

Professionele website nodig?

Behalve een goede en aansprekende vormgeving voor uw doelgroep is het belangrijk dat de aangeboden informatie helder en snel vindbaar is door de gebruiker. We kijken daarom niet alleen naar ontwerp en uitvoering maar ook naar usability en wensen en uitbreidingsmogelijkheden zoals nieuwsbrieven, blogs, bestel-, reserverings- en/of betalingsmogelijkheden voor uw klanten, noem maar op.

Wij hebben de noodzakelijke kennis en ervaring in huis binnen de verschillende disciplines en kunnen daarom uw website van A tot Z verzorgen.

Dat begint bij het vooronderzoek en conceptontwikkeling en strekt zich uit over het realiseren van de content (tekst, beeld, video, illustraties) tot en met de vormgeving en usability in de juiste, aansprekende uitstraling.

Support hoort daar natuurlijk ook bij. Hosting, het vergroten van de online zichtbaarheid, het opzetten van campagnes en/of email-marketing met nieuwsbrieven, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

U wilt een website met een hoge “WOW”-factor, passend bij uw bedrijf, doelgroep en wensen? Neem dan contact op met de professionals van Bee in Media.

Laat ook uw bedrijf online groeien in samenwerking met Bee in Media!

Stappen plan

Kennis maken

De eerste stap is een gesprek waarin duidelijk gemaakt wordt wat Bee in Media voor u kan beteken. Niks moet alles mag, met anderen woorden dit is volledig vrijblijven.

Offerte

Na het gesprek wilt u natuurlijk weten hoeveel het kost. Aan de hand van het eisen en wensenpakket zal er een offerte gemaakt worden. Indien akkoord kan het echte werk beginnen!

Onderzoek / concept ontwikkeling

Hier komen onze experts aan de gang. Wij zullen een passend concept maken en bedenken aan de hand van de doelen die gesteld zijn.

Realisatie

In deze fase zal de website gerealiseerd worden. De kwaliteit staat hiervoor op.

Oplevering

100% tevreden? Want voor minder doen wij het niet. Als dat het geval is, zal de website live worden gezet.

Support

Uiteraard ben je dan nog niet van ons af. Wij zullen u blijven adviseren en helpen indien nodig is. Zo kan ook de hosting verzorgd worden door Bee in media. Alles zal up to date worden gehouden.

BEE In Touch

Neem contact met ons op om samen de volgende stap te zetten.

    BEE In Touch

    Neem contact met ons op om samen de volgende stap te zetten.

      × Hoe kan ik je helpen?