Wealer Autogroep - Beste Online HTML5 Banners | Bee in Media

Bee in Media is een media- en reclamebureau dat zich richt op het verbeteren van de online en offline identiteit van bedrijven van klein tot groot. Laat u verrassen door onze creativiteit.

Info:
Wealer Autogroep
  /  Wealer Autogroep

Wealer Autogroep

Wealer Autogroep is een autodealer met meerdere vestigingen in Limburg.  

Voor deze autogroep mogen wij meerdere malen per jaar online banners ontwerpen. 

Voor de beste kwaliteit maken wij professionele Html5 banners. Html5 banners zijn animerende banners die de boodschap van Wealer nóg beter kunnen vertellen dan een stilstaand reclame beeld. De banners bestaan uit bewegende elementen zoals de afbeeldingen van bijvoorbeeld de auto’s en teksten.  

 

De voordelen van HTML5 banners: 

 

Meer engagement 

Uit onderzoeken is gebleken dat de CTR (clicks-trough-rate) van HTML5 banners zo’n 3 keer hoger is dan die van een statische banner. Dit betekent dat een HTML5 banner voor meer engagement zorgt. Oftewel het stimuleren van mensen om op de banner te klikken. Dit kan weer leiden tot een hoger aantal bezoekers van de website. 

 

Creativiteit 

Het tweede voordeel van HTML5 banners is, dat er meer gebruik kan worden gemaakt van creativiteit. Bij een statische banner, hoor je je aan een aantal regels te houden binnen Google Ads. Zo kan er bij een HTML5 banner beter gebruik gemaakt worden van de eigen huisstijl, van in dit geval Wealer. Zo kan het lettertype worden aangehouden zoals de klant graag wilt en ook de kleuren.  

 

Techniek 

En het derde voordeel is de techniek die achter HTML5 banners zit. In tegenstelling tot Flash-banners of Gifs worden HTML5 banners ondersteund op alle apparaten (desktop, Iphone en Andriod). Door de toename van het vele mobiele verkeer en de ontwikkelingen hierin, is deze techniek van groot belang. Daarnaast zijn HTML5 banners ook SEO-vriendelijk. Door middel van codering word aan zoekmachines uitgelegd waar bepaalde inhoud over gaat. 

Wilt u ook aandacht trekken en meer engagement met uw potentiële klanten? Neem dan contact op.