Pro-tand - Een volledig online beleving - Bee in Media

Bee in Media is een media- en reclamebureau dat zich richt op het verbeteren van de online en offline identiteit van bedrijven van klein tot groot. Laat u verrassen door onze creativiteit.

Info:
pro-tand – Portfolio
  /  pro-tand – Portfolio

Een volledige online beleving

pro-tand is een mondzorgcentrum voor tandheelkunde, tandprotheses, implantologie en mondhygiëne onder één dak. Patiënten kunnen bij dit centrum aan de Charles Frehenstraat in Landgraaf terecht voor een breed spectrum aan behandelingen op het gebied van mondzorg. Voor deze klant verrichten we tal van klussen, variërend van de bestickering van het bedrijfspand tot het realiseren en publiceren van blogs en social media posts. Dit doen we met de nodige zorgvuldigheid, omdat we net als pro-tand het verschil willen maken in de details.

Voor pro-tand hebben we de huisstijl gerestyled en breder doorgevoerd om in alle presentatievormen een eenduidige lijn te vormen. Verder hebben we voor het mondzorgcentrum in Landgraaf een nieuwe website gemaakt, voorzien van up-to-date informatie en een eigentijdse uitstraling die beantwoordt aan de eigenheid. Om de website ook op mobiele telefoons en tablets zo functioneel mogelijk te laten zijn hebben we deze volledig responsive afgeleverd.

In het kader van de verhuizing van pro-tand naar een nieuwe locatie, hebben we aan de buitenzijde van het nieuwe-onderkomen-in-wording tijdelijke belettering gerealiseerd. Deze zal later vervangen worden door een definitieve variant aan de binnen én buitenzijde. Als mediadienstverlener realiseren we ook advertenties, folders en ander promotiemateriaal voor pro-tand.

Bovendien hebben we de regie over het social mediaverkeer voor pro-tand. In dit kader plannen, vervaardigen en posten we blogs en kortere boodschappen met foto’s of animaties op de verschillende kanalen met als doel het merk pro-tand verder te positioneren. De maandelijkse blogs worden tevens op de website gepubliceerd.

Wilt u via strategische inzet van social media nog meer leads genereren? Wij nemen graag de regie voor maximaal resultaat.

social media content
banner design
× Hoe kan ik je helpen?